TRAININGEN

Geloof in de kracht van herhaling


Kennis als fundament voor kwaliteit en verbinding. Zet de bedrijfsfilosofie om in de behoeftes van de consument met de trainingen van BHELD Lifestyle Management.

BHELD werkt exclusief met een unieke aanpak voor ieder bedrijf. Een training die bij u past, waarbij service en klantvriendelijkheid centraal staan. Deze trainingen kunnen bovendien worden samengesteld met Skype sessies, E-learnings, bijzondere locaties en mystery onderzoekers. Naast deze mogelijkheden biedt BHELD ook interne en externe teambuilding faciliteiten aan.

BHELD Lifestyle Management.
Doen waar je goed in bent.


Data


Zaterdagen. Exacte datum volgt na aanmelding en betaling.


Praktisch informatieWilt u bloed gaan prikken/afnemen in uw praktijk of in uw toekomstige functie? Met de basistraining veneus bloed afnemen leert u op een adequate manier de theorie welke u moet beheersen. Tijdens de training leert u de benodigde theorie in combinatie met een workshop prikken op een prik arm. Na het volgen van deze training bent u in staat de theorie op een verantwoorde wijze in te zetten in uw praktijk/functie.

Toetsing
De cursus wordt afgesloten met een toets.


Kosten
De kosten voor de cursus bedragen 484 euro incl. toetsing. De prijs is inclusief koffie en thee, lesmateriaal en 21% btw.


Betaling
Betaling dient binnen 7 dgn na aanmelding worden voldaan op
Rek nr van BHELD: NL 40 INGB 0007 3865 29 te Amsterdam
Onder vermelding Venapunctie training, Naam organisatie en cursist naam.


Eventuele extra bijkomende kosten
Annuleringen kan kosteloos tot 4 wkn voor aanvang cursus. Na deze periode volgt er geen restitutie. Indien er 4 wkn voor aanvang van de cursus onvoldoende inschrijvingen zijn zal de cursus worden geannuleerd en verplaatst.

Minimaal 8 cursisten